gallery/logo

Rekisteriseloste

 

 

OUT OF AFRICAN REKISTERISELOSTE UUTISKIRJETILAUKSIA KOSKIEN 
  Henkilötietolaki (523/99) 10§
  Laatimispvm. 05.09.2016

REKISTERINPITÄJÄ

          Nimi: Out of Africa ry
          Postiosoite: Murtomäentie 4-6 F 47 33470 Ylöjärvi
          s-posti: info@ooa.fi
          puh. 050-494 9546

REKISTERIASIOISTA VASTAAVAT HENKILÖT
Yhdistyksen vastaava/ Uutiskirje vastaava
 

REKISTERIN NIMI
 Out of African uutiskirjeen osoiterekisteri
 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Uutiskirjeen osoiterekisteriin kerätään uutiskirjettä haluavien ihmisten tietoja uutiskirjeen lähettämistä varten.
 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja, asiakkaiden itsensä antamia yhteystietoja, kuten: nimitiedot, lähiosoite, postinumero, ja –toimipaikka ja maa.
 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilön oma ilmoitus puhelimitse, sähköpostilla tai ennakkotilauslistan kautta (tilauksen teon yhteydessä).
 

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
 Henkilötietoja ei luovuta suoramarkkinointitarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.
 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Sähköisesti käsiteltävät tiedot: Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina eikä niitä anneta muille kuin yhdistyksen ja painopaikan työntekijöille rekisterin tarkoituksen mukaiseen käyttöön. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksin. Järjestelmä on suojattu asianmukaisesti.
 

HENKILÖTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN/POISTAMINEN
Asiakkaiden tiedot voidaan poistaa uutiskirjeen osoiterekisteristä henkilön pyynnöstä (puhelimitse, kirjallisesti, sähköpostilla ) tai yhteystiedon tarpeettomuuden tai osoitetietojen vanhentumisen vuoksi (Postin palautukset).